Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Постинг
09.01.2013 13:48 - Зимен Цикъл Диктовки на Възнесените Владици (2012г. - 2013 г.)- ЧАСТ 2- Учението се предава чрез Посланика Татяна Микушина
Автор: angel7light Категория: Лични дневници   
Прочетен: 3405 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 09.01.2013 13:50



Препоръка:

          Не е добре Диктовките да се четат в нехармонично състояние на съзнанието! Учителите са предупредили, че всяко послание съдържа вложена в него Божествена Енергия и, четейки го, ние поемаме тази енергия. Ако не сме хармонизирани по време на този процес рискуваме да си създадем Карма, изкривявайки  Божествената Енергия.                     Препоръчвам на всички, преди да започнат четенето да изчистят отрицателните мисли, чувства и състояния, както съветват Учителите. Можете да използвате хармонична музика за настрой, да медитирате известно време или друг начин, който е добър за вас. 
          Под всяка диктовка е даден аудиозаписът й, който включва музика и картини за настрой и текстът на Диктовката, който се чете от Посланика Татяна Микушина.

За повече информация посетете сайтовете на Сириус:

www.sirius-ru.net ,  www.sirius1-bg.net



Вие трябва да бъдете проникнати от благоговение пред Великата жертва,
която Санат Кумара принесе за вашите животопотоци


Заратустра, 27 декември 2012 г.

image
          АЗ СЪМ Заратустра!
          Аз дойдох отново!
         Днес ще разгледаме още една страна на Божествената Истина.
         По времето, когато бях във въплъщение, аз бях пророк на една религия, която сега не е много известна на Земята. Обаче това беше най-прогресивната религия за своето време. И ако се направи сравнение със сега съществуващите религиозни системи ще се види, че по някакъв начин аз бях доста изпреварил както своето време, така и всички сега съществуващи религиозни мирогледи. Именно аз заложих разбирането за основата на човешката природа като огън, като пламък. И аз утвърдих култа към огъня и култа към огненото, слънчевото Божество, на което човечеството е задължено за дара на разума. Аз утвърдих култа към Ахура Мазда. Тази велика индивидуалност е известна в историята на човечеството под много имена. Сега вие познавате тази индивидуалност като Санат Кумара.
        Да, аз бях пророк на Санат Кумара. И досега аз се прекланям пред Неговото величие, пред величието на този Висок Дух.
        Благодарение на този Дух цялото човечество на Земята можа да продължи своята еволюция. И е твърде несправедливо да бъде забравен подвигът на Духа на тази висока индивидуалност. Твърде недостойно е да бъде предадено на забвение това Същество, благодарение на което човечеството и досега продължава своята еволюция.
        Аз трябва да ви разкажа тази история, която навярно много пъти сте чували, а някои от вас може би ще чуят за първи път.
        В незапомнени времена ситуацията на планетата започнала да се влошава. Нито един човек не можел повече да пази и поддържа своята Божествена природа. Дори долните чакри вече не поддържали вибрациите на Духа.
        Цялото човечество надеждно блокирало достъпа си до Божествената енергия.
        Това било преди много милиони години. И тогава ситуацията на планетата много напомняла на ситуацията, създала се във ваше време.
        Нямало никой на цялата планета, който би могъл да поддържа Пламъка на Живота, Божествения огън, в чакрите си. Нямало нито едно създание на планетата, което би могло да провежда Божествената енергия в света.
       Съгласно Закона, свят, който се е откъснал от Бога, подлежал на унищожение като неуспешна цивилизация.
       Бог вече замислил нова игра за планетата Земя.
       Но се намерила много висша индивидуалност, която станала гарант за планетата и нейните еволюции.
       И буквално в последния момент било взето решение – еволюциите на планетата Земя да продължат своето съществуване, но само дотогава, докато на Земята съществува поне един човек във въплъщение, който би могъл да удържа нивото на Божественото съзнание.
       Първият, който поел кръста на въплъщението на тъмната планета, бил Санат Кумара. Той пожертвал всички свои достижения, за да се въплъти и да даде на еволюциите на планетата Земя Божествените принципи на управление и разбирането на Божествения Закон.
       Благодарение на този подвиг на Духа, милиони животопотоци получили възможност да продължат еволюцията си на планетата Земя.
       Трябва да отбележа, че всички вие някога сте се въплъщавали на планетата в онова тъмно за нея време. Всички вие сте задължени на Санат Кумара за това, че продължавате своята еволюция сега.
        Колко от вас помнят това? Колко от вас изпитват в сърцата си благодарност към Санат Кумара?
        Оттогава изминаха милиони години. Санат Кумара отново и отново идвал на планетата Земя, за да поддържа необходимото ниво на съзнание. И аз се гордея с това, че на мен се падна честта да бъда Негов пророк.
        Санат Кумара - Ахура Мазда – даде разбирането на Закона чрез мен, като негов пророк.
       Оттогава измина много време. Но във всеки от основателите на религиите в света, които възникнаха оттогава тук и там по земното кълбо, винаги е присъствала тази велика индивидуалност – Санат Кумара. Имало и други велики души, които присъствали в един или друг пророк или основател на религия, но макар и кратковременно, макар и незадълго, Санат Кумара присъствал във всеки истински пророк. И тази вътрешна насока, която получавал въплътеният посланик на Небесата, позволявала да се прокарат за човечеството ръководните Божествени принципи и Законът на тази Вселена във всяка една от епохите.
       Това, че човешката еволюция продължава, човечеството дължи на Великия Дух – Санат Кумара.
       Аз използвам тази възможност, за да дойда при вас и да дам това Учение. Защото зная, че този Посланик ще положи всички усилия и ще направи дори невъзможното, за да остане моето Послание записано за вас и вашите потомци.
       Знанието за Древното Учение, неговите основни положения, трябва постоянно да присъстват на земното кълбо – като свещени текстове или непосредствено в аурите на нашите посланици и пророци.
       За света е голяма милост, че Санат Кумара продължава да носи своето служение за благото на еволюциите на планетата Земя.
       И сега, когато знаете на кого дължите продължаването на еволюцията си, вие няма да можете повече безотговорно да се разпореждате със своята Божествена енергия. В продължение на милиони години Санат Кумара е разпънат на кръста на материята, за да могат вашите души да укрепнат и поемат отговорност за планетата и за собствената си еволюция.
       Вие не можете повече да се правите, че нищо не знаете. Вие трябва да проявите цялата си съзнателност и да се проникнете с благоговение пред великата жертва, която Санат Кумара принесе за вашите животопотоци
       Аз дойдох днес да ви разкрия вашата стара история, за да можете по-осъзнато и с благодарност да подходите към тази велика милост, дадена ви от Небесата, която се предоставя на човечеството в продължение на милиони години.
       Всяко изпратено от вас чувство на Любов и благодарност към Санат Кумара и към всички пророци и посланици от миналото и настоящето, които обучаваха човечеството на Великата Божествена Истина, ще се разглежда от Кармичното Ръководство като знак за това, че човечеството демонстрира ниво на съзнание, достатъчно, за да бъдат отпуснати нови Божествени милости.
       Аз дойдох и сега ви напускам.
       Постарайте се, покрай царящите във вашия свят суета и хаос, да не забравите това мое Послание.
        С предаването на това мое Послание върху вас ляга голяма отговорност.
        Пазете себе си и Божествения пламък във вас!

АЗ СЪМ Заратустра!



**********************************************************************************
Аудиозапис на диктовката : youtu.be/xEs_q_pKkFY 
**********************************************************************************

Необходимо е да започнете да действате!
Владика Мория, 28 декември 2012 г.

image

        АЗ СЪМ Ел Мория!
        Спешността диктува днешното Послание.
        Аз току-що напуснах заседанието на Кармичното Ръководство, за да споделя с вас последните новини от това заседание.
        И така, резултатите за годината са обобщени. И аз трябва да отбележа, че тези резултати от една страна са радостни, защото намерихме за успешно преминаването на вибрациите на планетата Земя на новото ниво! Успяхме да минем без извънредни ситуации. И това ни радва!
        От друга страна, има нещо, което ни огорчава. И вие навярно се досещате какво е това. Ние очаквахме по-голяма активност, по-голяма осъзнатост и преданост от нашите ученици, намиращи се сега във въплъщение.
        През последните няколко години ние успяхме да постигнем почти невъзможното - създадохме и закрепихме преден пост на Братството, преден пост на Светлината на физическия план, на земята на Русия. В самия център на Русия! Това беше невиждана досега победа! Това стана през 2007 година.
        Това, което се случи после не може да бъде образец за подражание. За наше всеобщо съжаление светлоносците на Русия не успяха да удържат предния пост на Братството. През всичките тези пет години земята на Ашрама на нашия посланик беше подложена на непрекъснати атаки от страна на противоположните сили. Ние не успявахме да отразяваме атаките, идващи една след друга. Вие своевременно бяхте уведомявани чрез нашите Послания за всички тъжни ситуации, свързани с Ашрама на нашия Посланик. Аз самият много пъти идвах и буквално ви молих и исках помощ.
         Вместо помощ ние виждахме окаменелите сърца на нашите бивши пламенни последователи. Един след друг светлоносците напускаха нашия Посланик и мнозина от тях извършиха най-лошото престъпление – предателството.
         Резултатът не закъсня – ние изгубихме онези предимства, които бяха създадени на руската земя. Изгубихме темпа на напредъкa и сега сме принудени да жънем плодовете на мудността, мързела и предателството.
         Чак толкова непосилно ли беше да се сплотите и да удържите натиска? Толкова ли е тежък товарът на Светлината?
         Много жалко, че прозорецът на Божествената възможност, която беше открита за Русия през цялото това време, се затвори.
         Предвиждам паническите настроения на много наши ученици, които ще четат и препрочитат това мое Послание.
         Предвиждам вълна от съмнения и негативни изблици.
         Достойно ли е да постъпват така нашите ученици? Така ли ви учим ние, Възнесените Владици?
         Да, Кармичното Ръководство потвърди, че Божествената възможност за Русия е закрита и е наложено вето за предаването на Послания на Владиците на земята на Русия.
         Нашите истински ученици разглеждат всеки неуспех като възможност да се учат от грешките си. На всякакъв натиск от противоположните сили нашите истински ученици противопоставят своята сплотеност и единство.
         Има причина да се обедините! Има задача, която е необходимо да се реши!
         Чрез вашите усилия и благодарение на пламъка на вашите сърца може да се открие нова възможност. Покажете своята сплотеност! Демонстрирайте готовността си да пожертвате своите моментни увлечения и игрите в илюзията заради делото на Владиците!
         Защо под нашите знамена има толкова малко истински и предани воини? Къде се дянаха онези рицари и богатири, които преди да се въплътят поеха задължение да защитават нашия Посланик?
         Е-хо? Къде сте?
         Толкова ли е тежък животът ви? Не е ли време да си спомните за задълженията си и за дълга, който имате?
         Аз не говоря за онези, които ни предадоха и си заминаха. Аз се обръщам към тези, в които още гори искрата на предаността и огънят на Божествеността.
         Покажете своята решимост да служите на Владиците и Кармичното Ръководство ще разгледа отново Божествената възможност за Русия.
         А сега ние сме принудени да даваме нашите Послания в съвсем други страни.
        Този път ние дадохме нашия цикъл от Послания в Португалия. Миналият цикъл от нашите Послания, както помните, дадохме в Латвия.
         Какво да се прави, Бог умее да извлича полза от всяка ситуация. Ако светлоносците не можаха навреме да подхванат нашето знаме и да разпространят Учението по целия свят, ние сами ще направим това.
        Вие знаете, че при получаването на нашите Послания се освобождава огромно количество Светлина. И това е главното, заради което даваме Послания. Затова сега за много държави по света се открива възможност да създадат условия за нашия Посланик, необходими за приемането на нашите Послания. По-равномерното разпределение на енергията по земното кълбо е добре дошло!
        Преди да завърша моето Послание аз бих искал да утвърдя във вашето съзнание неизбежността на промените, които предстоят.
        И колкото по-бързо успеете да усвоите даваното от нас Учение, толкова с по-бързи темпове ще се извършват промените във всички сфери от живота на човешкото общество.
       Като начало запомнете веднъж и завинаги, че всичко, което се отнася до делото на Светлината на физическо ниво е изцяло ваша грижа и отговорност. Представете си един посланик на чужда държава, който среща неразбиране и демонстрация на явна враждебност от страна на органите на властта и населението на държавата, в която е посланик. Аз мисля, че нито една държава няма да игнорира проявата на враждебност по отношение на своя представител. Ние, Възнесените Същества, също не можем да приемем проявата на враждебност към нашия Посланик. Много пъти е давано учението за кармата, която възниква при проявата на всякакви негативни действия, насочени срещу нашия представител на Земята, нашия Посланик.
      Всяка карма може да бъде отработена по най-лекия начин, когато се признават грешките и се поднасят извинения. Ако пък невежеството и горделивостта не позволяват на хората да признаят грешките си и да се разкаят за тях, тогава негативната карма започва да се проявява на физическо ниво под формата на различни катаклизми, социални бунтове и финансови катастрофи.
             Затова няма време да седите със скръстени ръце. Необходимо е да започнете да действате! Не се страхувайте, че ще създадете карма с неправилните си действия. Ако мотивът ви е правилен, то колкото и погрешни да изглеждат вашите действия в сегашния исторически момент, Бог винаги ще може да подобри ситуацията и да поправи грешките ви. Много по-лоша е кармата на бездействието, когато под благовидния предлог да не се намесвате в борбата, вие отстъпвате завоюваните позиции и губите преимуществото на стремителността и натиска.
           Учете се от грешките си.
          Не се притеснявайте да действате за благото на еволюциите на планетата Земя!

АЗ СЪМ Ел Мория!


Аудиозапис на диктовката: 
youtu.be/ELQ9icnI3gg





Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: angel7light
Категория: Лични дневници
Прочетен: 275833
Постинги: 33
Коментари: 14
Гласове: 27